Wild seizoen

Het Wild seizoen is begonnen!

Het wild seizoen is aangebroken.
Natuurlijk is het “wild” ook bij ons verkrijgbaar!

Ontdek de Unieke Smaak van Wild Vlees!

Bent u op zoek naar een culinaire ervaring die de zintuigen verlevendigt? Probeer dan ons vlees van wild! Dit uitzonderlijke vlees, afkomstig van vrije dieren die hun leven in de natuur doorbrengen, biedt een diepte en complexiteit die je nergens anders vindt. Mager, voedzaam vlees vol rijke smaken—perfect voor een onvergetelijke maaltijd.

Stel je voor: een succulent hertenbiefstuk, gegrild tot perfectie, of een aromatische stoofpot van wild zwijn—elke hap is een smaakexplosie en een avontuur op zich. Laat je inspireren door de natuur en breng de authentieke smaak van het wild op tafel.

Kies voor vlees van wild en maak van uw volgende maaltijd een feest voor de zintuigen! Proef de natuur in zijn puurste vorm en geniet van een ervaring die zowel hartig als onvergetelijk is.

Waar wacht je nog op? Ontdek de voordelen van wild vlees vandaag nog!

Al uw wensen zijn uiteraard bespreekbaar.

Er is altijd wel iets van hert, haas, zwijn of eend voorradig.

Heeft u speciale wensen dan moet u het minimaal 5 dagen van tevoren bestellen.

Duurzaam, milieubewust en diervriendelijk!


Neem contact op voor meer informatie en prijzen.

RECEPT : WILDSTOOFSCHOTEL



Ingrediënten voor 4 -6 personen:

1 kg poulet van hert en/of wild zwijn
zout en peper
2 eetlepels bloem
olijfoie
800 gram zoete ui, in halve ringen
10 jeneverbessen
 3 laurierblaadjes
1 kippenbouillonblokje
3 eetlepels witte wijnazijn
1 dikke bruine boterham, royaal met mosterd bestreken
6 dl bockbier ( 2 flesjes)
100 gram uitgelekte zilveruitjes

Kruid het vlees royaal met zout en peper en bestrooi aan alle kanten met bloem. Verhit wat olie in een (gietijzeren) braadpan en bak het vlees om en om totdat alle kanten een bruin kleurtje hebben. Bak ook de uien met wat olie in een koekenpan en doe dit bij het vlees. Verpulver de jeneverbessen in een vijzel (of gebruik een zwaar voorwerp) en doe deze samen met de laurierblaadjes, het verkruimelde bouillonblokje, azijn en het brood ( die valt uiteindelijk uit elkaar en bindt het geheel een beetje) bij het vlees.  Zet de pan op het vuur, laat goed warm worden en schenk dan het bier langs de zijkant van de pan erbij. Breng het geheel even aan de kook, doe de deksel op de pan en zet de pan in de oven op 120 graden. Zet na twee uur het deksel van de pan schuin, zodat het stoofvocht kan indikken en laat nog eens een uur stoven. Meng er vlak voor tijd de zilveruitjes doorheen. Lekker met aardappelpuree en rode kool of spruitjes.
Ideaal om vooraf klaar te maken!