Over Ons

Over ons

Sinds 1991 is slagerij Van Santen de unieke natuurslagerij in Wageningen. En wij zijn Jaap en Aliëtte van Santen. Wij zijn samen met ons team de winkel. Daar waar we onze klanten begroeten en een kopje koffie, thee of sap aanbieden.

In de werkruimte maken we op ambachtelijke wijze onze vleeswaren en worsten. Hier wordt het vlees voorbereid, uitgebeend en gesneden. Een paar knappe collega’s bedenken nieuwe receptuur waar u van kunt genieten.

Kom proeven in onze winkel.

Proef, ervaar en geniet!

In ons assortiment treft u alleen vlees en vleesproducten aan van dieren die diervriendelijke manier zijn opgegroeid, zuiver en milieubewust. Wij kennen de boer en de afkomst van de dieren. We weten hoe en waar de dieren worden geslacht. Onze winkel geeft u de keuze uit verschillende producten van dieren die op diervriendelijke wijze zijn opgegroeid.

Daarnaast maken we het u gemakkelijk door ons assortiment uit te breiden met groenten van het seizoen, geleverd door lokale ondernemers. Dat doen we op een duurzame en verantwoorde manier. Wij kennen het verhaal en wij vertellen het graag aan u tijdens een bezoek aan onze winkel.

Proef, ervaar en geniet!