Specialiteiten

Specialiteiten

Onze specialiteiten

De ambachtelijke bereidingswijze van onze specialiteiten doen we zonder toevoegingen,

geen E-nummers, geen suiker, niets.

Dat zorgt voor een perfecte balans en smaak van het vlees. Het enige wat we toevoegen is zout en enkelvoudige kruiden om zo onze waren nog smakelijker te maken. We nodigen u graag uit om te komen proeven en te ontdekken hoe vlees kan smaken. We horen graag uw mening!

Heeft u een allergie? Ook daar houden we rekening mee. Wanneer u speciale dieetwensen heeft staat natuurslagerij graag voor u klaar. Vraag in de winkel meer informatie of kijk hier voor contact en openingstijden.

Dry- Aged

Natuurslagerij Keijzer & van Santen heeft in het assortiment Dry-Aged vlees. Uniek in Wageningen.
Het is een spectaculair gezicht om vlees aan het been te zien rijpen in de vitrine. De Steak Locker, de droogkast met een hoge luchtvochtigheid en een temperatuur van ongeveer 1 °C, waardoor het vlees langzaam kan rijpen.

Kom dit bekijken in de winkel  en laat u vertellen over de techniek en beleef de smaakverschillen. Met de handen is voelbaar dat de structuur van een stuk vlees dat 3 weken heeft gerijpt heel anders is dan van 1 week gerijpt vlees. Het wordt zijdezacht en glad. De structuur wordt steeds fijner en het vlees krijgt een mooie glans. En de smaak? U heeft nog nooit zo’n lekker mals stuk vlees geproefd!

Go Wild

In het jachtseizoen beschikken wij over verse wildproducten. Deze zijn afkomstig van de Veluwe en het Apeldoorns bos. De gecertificeerde jagers leveren de dieren en worden op ambachtelijke wijze bereid in de slagerij. Ook kunt u deze producten uit ons assortiment bij ons bestellen.

Onze kip

De Polderhoen  uit Flevoland levert het vlees van de kip. De kuikens worden grootgebracht met zorg en aandacht voor het dier. In de natuurlijke leefomgeving worden ze voorzien van de beste granen en kruiden waardoor het vlees extra smaakvol en stevig is.

Kijk op de site www.polderhoen.nl voor meer info.

Het rundvlees

Met een bewust en verantwoord gevoel voor de dieren biedt het team van Ecofields in Wekerom een zeer gunstige leefomgeving voor de kalfjes. Onder andere de potstallen en weides bieden meer mogelijkheden tot rusten en liggen, wat zeer gunstig is voor de groei en de kwaliteit van het vlees. Dat is waar natuurslagerij Keijzer & Van Santen ook voor staat, diervriendelijk, zuiver en milieubewust.

Kijk op de site www.ecofields.nl voor meer info.

Het Spaanse varken

Het sappige varkensvlees in ons assortiment is zeer mals en verfijnd van smaak. U treft alleen het beste varkensvlees van de Batallé uit Spanje aan.

Kijk op de site van www.batalle.com voor meer info.

Proef, ervaar en geniet!

  • Naast ons ruime assortiment van duurzame, diervriendelijke vleesproducten en specialiteiten verkopen we onder andere echte boerenkaas. Deze kaas wordt rechtstreeks van de Lunterse boerderij Van der Voort  geleverd. Kijk op de site www.remeker.nl voor meer info. Deze Remeker Boerenkaas is gemaakt van melk van de Jersey koe en is volledig op duurzame en diervriendelijke wijze geproduceerd. Bekijk hier de film van remeker
  • Lekker vlees, goed glas wijn. Bij ons in de winkel: voortreffelijke Franse wijnen, afkomstig van Les Vignes wijnkopers uit Wageningen.
  • Als natuurslagerij in de buurt, willen we onze klanten het gemakkelijk maken, we hebben groenten van het seizoen en afkomstig uit Hemmen, Tuinderij De Stroom Kijk op de site www.tuinderijdestroom.nl voor meer info. Hier wordt niet gewerkt met kunstmest of bestrijdingsmiddelen. De groenten krijgen in de bosrijke omgeving de tijd om te groeien. De combinatie van deze groente met ons vlees zorgt voor een smaakvolle en gezonde maaltijd.

Natuurlijk eten van lokale ondernemers met aandacht voor mens, dier en milieu.’